Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018

Δίχτυα προστασίας από τις μέδουσες

Έγκαιρα και πριν αρχίσει η καλοκαιρινή περίοδος ο Δήμος Δωρίδας παίρνει τα πρώτα μέτρα προστασίας των λουομένων από τις περιβόητες μέδουσες που μαζικά έκαναν την παρουσία τους το περασμένο καλοκαίρι στις ακτές του Κορινθιακού Κόλπου.
Έτσι με επιστολή του προς τους επιχειρηματίες-καταστηματάρχες των παραλιακών χωριών της Δωρίδας ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παναγιώτης Ζέτος τους ενημερώνει ότι :

Σύμφωνα με το Άρθρο 19, Ν 4519, ΦΕΚ Α΄25/20.02.2018, δίνεται η δυνατότητα τοποθέτησης, για πρόσκαιρη χρήση, πλωτών φραγμάτων χωρίς πάκτωση στον πυθμένα της Θάλασσας για την προστασία των λουομένων από μέδουσες κατόπιν άδειας της αρμόδιας Λιμενικής Αρχής προς τους φορείς διοίκησης λιμένων ή σε οποιονδήποτε παραχωρείται ή εκμισθώνεται χώρος αιγιαλού ή παραλίας ή ζώνης λιμένα.

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο σας ρε παιδιά!!!!ας το βλέπουν και οι δικοί μας οι "καρνάβαλοι" στη Ναύπακτο, για να παραδειγματίζονται .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή