Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018

Πετάξτε έξω… από τον Κορινθιακό Κόλπο τις πλαστικές σακούλες

Έντονη δραστηριότητα αναπτύσσουν οικολογικοί και περιβαλλοντολογικοί σύλλογοι για να πετάξουν έξω απόν Κορινθιακό κόλπο την πλαστική σακούλα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ορθολογικής Ανάπτυξης του Κορινθιακού κόλπου «Ο ΑΡΙΩΝ» σε συνεργασία με την Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης, όλους τους δήμους του Κορινθιακού και πολλούς τοπικούς φορείς πραγματοποιεί εκστρατεία ενημέρωσης με κεντρικό σύνθημα: «Πλαστική Σακούλα στον Κορινθιακό; Όχι Ευχαριστώ», στοχεύοντας στην πρόληψη και μείωση της ρύπανσης που προκαλούν οι πλαστικές σακούλες στο παράκτιο, θαλάσσιο, και όχι μόνο, περιβάλλον του Κορινθιακού κόλπου.

Στο link Πείτε τη γνώμη σας για την εφαρμογή του μέτρου μείωσης της πλαστικής σακούλας παρουσιάζονται τα μέτρα πολιτικής που μπορούν να εφαρμοσθούν και μπορεί ο ερωτώμενος να καταχωρεί την εκτίμησή του, για κάθε μέτρο πολιτικής, για το εάν συμφωνεί ότι μπορεί να εφαρμοσθεί στο δήμο του. Το ερωτηματολόγιο μπορούν να το απαντήσουν δημότες από τους δήμους του Κορινθιακού Κόλπου, αλλά και από όλους τους δήμους της Ελλάδας.

Όπως ανακοίνωσαν οι εκπρόσωποι της ωραίας αυτής εκστρατείας, θα ήταν πολύ χρήσιμο εάν μπορούσατε απαντήσετε, ώστε να έχουμε μία πολύ καλή εικόνα από τις προθέσεις των πολιτών σε τοπικό επίπεδο σε ένα στατιστικά σημαντικό δείγμα απαντήσεων.

Η συμμετοχή στην έρευνα είναι εθελοντική, τα δεδομένα που συλλέγονται ανώνυμα και οι απαντήσεις σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους σκοπούς της έρευνας.

 
Για επικοινωνία με την Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης (ΟΕΑ), υπεύθυνη η Νίκη Καρδακάρη Μαμάη 3 , 10440 Αθήνα τηλ: 2108224481 www.ecorec.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου