Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Σάββατο, 3 Μαΐου 2014

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ: Ο Ανδ.Παπαδάκης από το Ευπάλιο υποψήφιος Σύμβουλος


 
Ο Ανδρέας Παπαδάκης, είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο της Αθήνας , με τον συνδυασμό «Αθήνα, πόλη της ζωής μας» του Νικήτα Κακλαμάνη. Ο Ανδρέας έχει καταγωγή από την Κρήτη , αλλά εδώ και 35 χρόνια έχει πολιτογραφηθεί και Δωριέας μετά τον γάμο του με την Δήμητρα Ξάνθη από το Ευπάλιο, που έχουν αποκτήσει δύο κόρες και δύο εγγόνια. Είναι βιοτέχνης παιδικών παιχνιδιών, υπήρξε για τρείς θητείες μέλος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας και επί προηγούμενης Δημαρχίας του Νικήτα Κακλαμάνη ήταν Αντιδήμαρχος Αθηναίων με αρμοδιότητα εκτός των άλλων της Δημοτικής Αστυνομίας Αθήνας, τον έλεγχο λειτουργίας των καταστημάτων κ.ά με μια επιτυχημένη θητεία. Ο Ανδρέας είναι μέλος για δεύτερη θητεία του Δ.Σ. της Ένωσης Ευπαλιωτών Δωρίδας.

Το μετεκλογικό τοπίο και η κυβέρνηση σθεναρής διαπραγμάτευσης

Του ΘΑΝΑΣΗ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΥ *

Τρία είναι τα στοιχεία που πρέπει να χαρακτηρίζουν την πολιτική αντιπαράθεση εν όψει των ευρωεκλογών της 25ης Μαίου :
  • Ο τρόπος και το εύρος της απομείωσης του χρέους ,ώστε να καταστεί διαχειρήσιμο
  • Η αναγκαιότητα ή μη ,λήψης νέων πρόσθετων μέτρων λιτότητας την επόμενη τριετία ,ώστε η χώρα να εκπληρώσει τις δεσμεύσεις που περιγράφονται στο νέο μεσοπρόθεσμο
  • Η προϋποθέσεις διασφάλισης της πολιτικής σταθερότητας στη χώρα για τους επόμενους δέκα μήνες, προκειμένου να αποφευχθούν ανεπιθύμητες παρενέργειες στη ροή των πολιτικών γεγονότων.
Παρά το γεγονός ότι η επιτυχής ή ανεπιτυχής , έκβαση των τριών αυτών παραμέτρων της προεκλογικής αντιπαράθεσης, βρίσκεται στα χέρια εξωγενών κυρίως παραγόντων , επιχειρείται , κατά τρόπο τουλάχιστο ύποπτο, να πειστούν οι έλληνες πολίτες ότι το τρίτο είναι αυτό που θα συνεισφέρει αποφασιστικά στην επίλυση των δύο προηγούμενων. Να πειστούν δηλαδή ότι και πάλι η ευθύνη βρίσκεται σε ελληνικά χέρια και ότι και πάλι την πρώτη ευθύνη, σε περίπτωση αποτυχίας, θα την έχει η πολιτική ηγεσία της χώρας.

Αυτό όμως είναι εντελώς παραπλανητικό και σ’ ένα βαθμό ενδεικτικό των ύπουλων προθέσεων, των κύκλων εκείνων που συνθέτουν το πολιτικό και οικονομικό διευθυντήριο της ευρωζώνης. Των ελίτ δηλαδή εκείνων που θέλουν να κρατούν όμηρο την Ελλάδα, για να προωθούν ευχερέστερα τα οικονομικά τους σχέδια, στο πλαίσιο της κατανομής ρόλων , οικονομικών σφαιρών επιρροής και κερδοσκοπικών εμπορικών ζωνών, που έχουν προγραμματίσει

Πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι για το άμεσο τουλάχιστον μέλλον, η πολιτική σταθερότητα δεν διασφαλίζεται από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, ούτε απ’ την ακραία ή μη συμπεριφορά των πολιτικών δυνάμεων.

Εξαρτάται πρωτίστως :
  1. Από το εάν η υπόθεση του χρέους, θα ρυθμιστεί κατά τρόπο που θα απαλλάσσει την ελληνική οικονομία απ’ τον βραχνά πρόσθετων χρηματοδοτικών υποχρεώσεων και δεν θα επιβαρύνει τους επόμενους ετήσιους κρατικούς προϋπολογισμούς με βάρη που είναι έξω και πέρα από κάθε λογική.
  2. Από την αποφυγή αφαίρεσης οποιουδήποτε ποσού , με οποιοδήποτε τρόπο ,από τα εισοδήματα των μισθωτών και συνταξιούχων
  3. Από μια ουσιαστική και χειροπιαστή αναπτυξιακή διαδικασία, που θα αναθερμάνει την αγορά και θα δώσει νέες θέσεις εργασίας

Και τα τρία είναι κομβικής σημασίας και δεν επιδέχονται πλέον νέας παράτασης. Χωρίς τον συνδυασμό αυτών των τριών δεν υπάρχει πολιτική σταθερότητα, ακόμα κι αν τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών είναι διαχειρήσιμα. Δεν δημιουργούν δηλαδή μείζον θέμα πολιτικής αξιοπιστίας της κυβέρνησης και εμφανούς αναντιστοιχίας με την λαϊκή βούληση.

Το ίδιο ισχύει και για το αντίστροφο. Ακόμα δηλαδή κι’αν ο ΣΥΡΙΖΑ εξασφαλίσει μια διαφορά άνω των 4-5 μονάδων από την Ν.Δ., δεν θα κεφαλαιοποιήσει την νίκη του αυτή , ούτε θα δημιουργήσει συνθήκες πολιτικής ρευστότητας και ανάγκης άμεσης προσφυγής στις βουλευτικές πλέον κάλπες, αν οι πολίτες , οι παραγωγικές δυνάμεις και η κοινωνία η ίδια , αισθανθούν πως επί των τριών ζητημάτων που προαναφέραμε , γίνονται ουσιαστικές παρεμβάσεις και ότι λαμβάνονται οριστικές αποφάσεις .

Ότι δεν ανακυκλώνονται δηλαδή οι ίδιες μέθοδοι, οι οποίες μέχρι σήμερα δεν έδιναν στην οικονομία την καθοριστική ώθηση εξόδου από την κρίση.

Υπ’ αυτή την έννοια , μόνο ως ανούσια και βλακώδη μπορεί να χαρακτηριστεί η αντιπαράθεση των κομμάτων του κυβερνητικού συνασπισμού με τα κόμματα της αντιπολίτευσης, για την εγκυρότητα του πρωτογενούς πλεονάσματος.

Γιατί το πρωτογενές πλεόνασμα , μόνο ως εισιτήριο που οδηγεί την πολιτική ηγεσία στην διαπραγμάτευση για την απομείωση του χρέους , μπορεί να ιδωθεί . Ούτε ως μέσο για την επιτυχία (επιφανών ανδρών) , ούτε ως διαβατήριο για το κοινωνικό απαρτχάιντ.

Το ερώτημα είναι ποια πολιτική ηγεσία , επιστρατεύοντας ακόμη και εκβιαστικά διλήμματα- αν χρειαστεί – θα στοχεύσει έγκαιρα, σωστά και πετυχημένα.

Ορισμένοι θεωρούν ότι η κυβέρνηση συνεργασίας , με την παρούσα σύνθεση και τις γνωστές δεσμεύσεις , εκ των πραγμάτων, δεν μπορεί.

Αντιτείνουν , πως οι συνθήκες θα απαιτήσουν, ένα διαφορετικής συνθέσεως κυβερνητικό σχήμα , με μεγαλύτερο πολιτικό εύρος και ευκρινέστερο κοινωνικό πρόσημο.

Ορισμένοι άλλοι εκτιμούν, ότι είναι αναπόφευκτες οι βουλευτικές εκλογές, για πολλούς και διαφορετικούς λόγους .

Σε κάθε περίπτωση , ο στόχος δεν επιτυγχάνεται με το να ανοίγει πρώτη η ελληνική πλευρά τα χαρτιά της , όπως φημολογείται ότι θα γίνει με την πρότασή της για επιμήκυνση του χρέους , σε βάθος 50 ετών.

*Ο Θανάσης Λουκόπουλος είναι πολιτικός συντάκτης, μέλος της ΕΣΗΕΑ, με καταγωγή από την Δωρίδα

ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ: Ο Γ.Γκαρμπουνώφ από την Μανάγουλη υποψήφιος Σύμβουλος

Ο Γιώργος Γκαρμπουνώφ  είναι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Βύρωνα της Αττικής.

Γεννήθηκε το 1969 στη Ζυρίχη Ελβετίας. Το 1975 γύρισε στην Ελλάδα όπου έμεινε και μεγάλωσε στη Μανάγουλη Δωρίδας. Κατάγεται από το γένος Ζησιμόπουλου (εγγονός Αντωνίου Ζησιμόπουλου). Από εκεί τέλειωσε την δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Από το 1991 διαμένει μόνιμα στο Βύρωνα όπου είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά. Συνολικά 2 μήνες κάθε χρόνο διαμένει στη Μανάγουλη όπου συμμετέχει εθελοντικά σε δραστηριότητες και εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Μανάγουλης.

Η ενασχόληση του με θέματα παιδείας και εκπαίδευσης ήταν η αφορμή να δεχτεί την πρόταση που του έγινε, να ασχοληθεί ενεργά και να συμμετέχει σε αυτές τις εκλογές ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Βύρωνα, με την παράταξη Δύναμη Ελπίδας Δημοτική Κίνηση Πολιτών Βύρωνα.
Επικεφαλής του συνδυασμού είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος Βύρωνα  Αλέξης Σωτηρόπουλος με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία.


Είναι Μηχανικός Αυτοματισμού , Marketing & Πωλήσεις

Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Γυμνασίου Βύρωνα
Αντιπρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Λυκείου Βύρωνα
Αντιπρόεδρος Ένωσης Γονέων Βύρωνα
Μέλος Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας Δήμου Βύρωνα


Τηλ: 6972 336733          e-mail: garbounof@gmail.com

 

Παρασκευή, 2 Μαΐου 2014

Ο Βαγγέλης Αποστόλου στη Δωρίδα

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Βαγγέλης Αποστόλου θα βρίσκεται στο Δήμο Δωρίδας το Σάββατο 3 Μαΐου 2014.Μαζί με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Αγγελέτο και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους θα ακολουθήσουν το παρακάτω πρόγραμμα.

10.30 στο Ευπάλιο
12.00 στο Λιδωρίκι
19.00 στην Ερατεινή

Ο Γιώργος Κουλούλας παρουσιάζει στην Ερατεινή τους υποψήφιους Συμβούλους

Σήμερα Παρασκευή 2 Μαΐου το βράδυ στην Ερατεινή θα κάνει την παρουσίαση των υποψήφιων Συμβούλων του συνδυασμού του «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΩΡΙΔΑΣ» ο υποψήφιος Δήμαρχος Δωρίδας Γιώργος Κουλούλας .

Η συγκέντρωση θα γίνει στο ξενοδοχείο DELPHI BEACH και ώρα 8 μ.μ. και η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους.

Έριξαν νερό στο μύλο του Καπεντζώνη!

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρων οι πολίτες της Δωρίδας παρακολούθησαν χθες βράδυ το ντιμπέϊτ των τεσσάρων υποψηφίων Δημάρχων του Δήμου Δωρίδας , στον τηλεοπτικό σταθμό Lepanto TV.

Από τη συζήτηση σίγουρα έβγαλαν αρκετά συμπεράσματα, χωρίς βέβαια να έχουν γίνει και σοφότεροι.
Η εκπομπή , όπως ήταν δομένη, κύλησε ομαλά και δεν επέτρεπε τους άμεσους διαλόγους, τους υψηλούς τόνους και τις εντάσεις που συνήθως συναντάμε σε προεκλογικά πάνελ.

Ο κάθε υποψήφιος προσπάθησε μέσα σε 2,5 λεπτά να απαντήσει στην συγκεκριμένη ερώτηση που έθετε ο παρουσιαστής. Υπήρχαν 10 ερωτήσεις, ίδιες στον κάθε υποψήφιο, από αντίστοιχες θεματικές ενότητες.
Με μια πιο δημοσιογραφική ματιά μπορούμε να πούμε μερικές γενικές παρατηρήσεις.

Οι δύο υποψήφιοι των αριστερών κομμάτων , Χρ. Τριανταφύλλου (ΚΚΕ) και Γ. Αρτινόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ) , τις ειδικές ερωτήσεις που έπεφταν στο τραπέζι, αντιμετώπιζαν με τις γενικές θέσεις που έχουν τα κόμματά τους για τα συγκεκριμένα θέματα.
Λίγο «μαγκωμένος¨ παρουσιάστηκε ο υποψήφιος της Ν.Δ., Γ. Κουλούλας, ανεξήγητα ως πρώην έμπειρος Δήμαρχος και χρειαζόταν συχνά να προστρέχει στις σημειώσεις του. Προσπαθούσε μάλιστα να απαλλαγεί της ερώτησης όσο πιο γρήγορα μπορούσε και γι αυτό οι απαντήσεις του συχνά κάλυπταν πολύ λιγότερο χρόνο από αυτόν που εδικαιούτο.

Με δυό, κουβέντες κανείς δεν μπόρεσε να στριμώξει τον Δήμαρχο στο καναβάτσο, επί της ουσίας και για συγκεκριμένα θέματα, όπως κανείς θα περίμενε.
Αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Γ. Καπεντζώνης, φανερά πιο διαβασμένος και χωρίς γενικότητες απαντούσε στις ερωτήσεις με νούμερα και στοιχεία.

Πάντως ενδιαφέρων είχν οι θέσεις τους για το μέλλον του συγκεκριμένου Καλλικρατικού Δήμου Δωρίδας και η βιωσιμότητά του. Οι Χρ. Τριανταφύλλου και Γ. Αρτινόπουλος είπαν τις γενικές θέσεις των κομμάτων τους , ότι πρέπει να διαλυθεί και να δομηθεί σε νέες βάσεις με μικρότερες Ενότητες ίσως και Κοινότητες, ο Γ. Κουλούλας υπενθύμισε την παλαιότερη πρότασή του να δημιουργηθεί ένας στα ορεινά και άλλος στα πεδινά, αλλά μέχρι τότε είπε έχουμε 4 Ενότητες που πρέπει να τις βλέπουμε σαν 4 παιδιά μας και ο Γ. Καπεντζώνης τόνισε  ότι σήμερα έχουμε μια πραγματικότητα , έναν συγκεκριμένο Δήμο, που πρέπει να τον κάνουμε πιο ισχυρό,  πιο αποτελεσματικό και πιο λειτουργικό.
Οι γενικές εκτιμήσεις που καταγράψαμε πιο πάνω, είναι από 3 δημοσιογραφικά στελέχη του DORIDA NEWS που παρακολούθησαν την εκπομπή, ενώ περίπου το ίδιο έλεγαν και τα αρκετά μηνύματα που δεχτήκαμε κατά την διάρκεια της εκπομπής.

Ήταν μάλιστα χαρακτηριστικό, ότι ένα από τα μηνύματα που μας στάλθηκε από Δωριέα προσκείμενο στη Νέα Δημοκρατία και το χρησιμοποιήσαμε ως τίτλο έγραφε … «Έριξαν νερό στο μύλο του Καπεντζώνη».
Πάντως για όσους δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν την εκπομπή «Διαγωγή κοσμία» με το ντιμπέϊτ των 4 υποψηφίων, όπως μας ενημέρωσαν από τον σταθμό Lepanto TV, αυτή θα αναμεταδοθεί από τον σταθμό ξανά το Σάββατο στις 13:00 και την Κυριακή επίσης στις 13:00, και  ιντερνετικά πατώντας στις διευθύνσεις
http://lepantotv.gr/
http://lepantortv.listen2myradio.com

Πέμπτη, 1 Μαΐου 2014

Σήμερα βράδυ το ντιμπέϊτ μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων Δήμου Δωρίδας

Σήμερα  Πέμπτη 1η Μαΐου  στις 10:30 στο βράδυ θα γίνει τελικά στον τηλεοπτικό σταθμό Lepanto το ντιμπέϊτ μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων του Δήμου Δωρίδας.

Υπενθυμίζουμε ότι το ντιμπέϊτ είχε προγραμματιστεί για προχθές βράδυ, αλλά αναβλήθηκε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων  του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημοτική Ενωτική Πρωτοβουλία Δωρίδας»  Γιώργου Κουλούλα, που  δεν του επέτρεπαν να συμμετάσχει στην εκπομπή.

Να πούμε εδώ ότι οι πολίτες που διαμένουν στην περιοχή της Δωρίδας, της Ναυπάκτου και της Πάτρας μπορούν να δουν την εκπομπή από τις τηλεοράσεις τους.

Όσοι ενδιαφέρονται να την δουν και διαμένουν σε οποιοδήποτε άλλο μέρος της χώρας ή στο εξωτερικό μπορούν ιντερνετικά πατώντας

http://lepantotv.gr/
http://lepantortv.listen2myradio.com/

 

"Γιορτή Μοσχαριού " στο Αλποχώρι

Οι Αλποχωρίτες ακολουθούν πιστά την παραδοσιακή συμβουλή "πριν πεινάσω μαγειρεύω".
 
Έτσι ανακοίνωσαν από τώρα για 8 Ιουνίου τη "γιορτή μοσχαριού" που θα κάνουν και μας προσκαλούν ...
 
 
 

Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014

Ο Δήμος Δωρίδας στηρίζει τον διεθνή αγώνα ΔΟΛΙΧΟ από Δελφούς-Ολυμπία

Στις 2, 3 και 4 Μαΐου ημέρα Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή πρόκειται να διεξαχθεί ο διεθνής αγώνας υπεραποστάσως με την ονομασία ΔΟΛΙΧΟΣ.

Ένας αγώνας, μια ιδέα και μια πρωτοβουλία ομάδας ανθρώπων που θέλησαν να δημιουργήσουν μία νέα διαδρομή, σε ένα κομμάτι της Ελλάδας άγνωστο στους δρόμους υπεραποστάσεων και με κυρίαρχο στοιχείο τα δύο μνημεία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, τους ΔΕΛΦΟΥΣ στην εκκίνηση και την ΟΛΥΜΠΙΑ στον τερματισμό.

Η διαδρομή έχει απόσταση 255χμ και το χρονικό όριο κάλυψης της είναι 43 ώρες, με 60% ορεινούς χωματόδρομους και 40% δρόμους αγροτικούς με άσφαλτο ή χωρίς. Ο αγώνας αυτός θεωρείται πολύ σημαντικό γεγονός στο χώρο των υπεραποστάσεων τόσο στην Ελλάδα αλλά και σε ευρωπαϊκή κλίμακα.

Οι αθλητές θα διέλθουν από τον Δήμο Δωρίδος ακολουθώντας την παρακάτω διαδρομή :

Εκκίνηση την Παρασκευή 2 Μαΐου και ώρα 18:00 μπροστά από τον Αρχαιολογικό χώρο των Δελφών, στην συνέχεια ακολουθώντας τον κεντρικό δρόμο Άμφισσας - Ναυπάκτου θα περάσουν από την Ερατεινή, την Τολοφώνα, τον όρμο του Αγίου Νικολάου, την Γλυφάδα, τον Μαραθιά το Μοναστηράκι και τη Μανάγουλη και στη συνέχεια θα κατευθυνθούν προς τη Ναύπακτο.

Ο Δήμος Δωρίδος στηρίζει την προσπάθεια των αθλητών και σε συνεργασία με την οργανωτική επιτροπή θα παρέχει υλικοτεχνική υποδομή για να στελεχώσει 5 σταθμούς τροφοδοσίας των Αθλητών.

Οι σταθμοί θα βρίσκονται στην Ερατεινή, τον Άγιο Νικόλαο, τη Σπηλιά, τον Μαραθιά και το Μοναστηράκι και θα λειτουργούν συνεχώς από τις εννέα το βράδυ της Παρασκευής μέχρι τις έξι το πρωί του Σαββάτο, όπου και θα ολοκληρωθεί η διέλευση των αθλητών από το Δήμο Δωρίδος.

Ο Δήμος και οι δημότες μαζί, στηρίζουμε τόσο υλικά αλλά κυρίως ηθικά τους αθλητές στην υπερπροσπάθειά τους. Ζητάμε να ενημερώσετε το συντομότερο δυνατό με τη σειρά σας όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν εθελοντικά στην υποστήριξη του αγώνα στο info@dorida.gr.

Πληροφορίες για τη διοργάνωση θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.doliho.gr

Επτά είναι τελικά οι Υποψήφιοι Περιφερειάρχες Στερεάς Ελλάδας

Επτά συνδυασμοί τελικά κατεβαίνουν στις Περιφερειακές εκλογές της 18ης Μαΐου  στην περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας.

 Οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες , η ονομασία του συνδυασμού τους και ο πολιτικός χώρος που εκφράζουν είναι οι εξής :

 Αποστόλου Βαγγέλης  -  Η Στερεά σε Νέα Τροχιά (ΣΥΡΙΖΑ),

Γκλέτσος Απόστολος  -  Ελληνική Αυγή για τη Στερεά Ελλάδα (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ)

Γιαννόπουλος  Θανάσης  -  Συμφωνία για την Στερεά. (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ)

Ζούμπος Βασίλης   -  Αριστερή Παρέμβαση Στερεά Ελλάδα

Μαρίνος Γιώργος   -  Λαϊκή Συσπείρωση Στερεάς Ελλάδας ( ΚΚΕ)

Μπακογιάννης Κώστας  -  Αλλάζουμε στην καρδιά της Στερεάς  (Ν.Δ.)
 
Μωραΐτης Αντώνης   -  Απόφαση Ανάγκης
 
Χαϊνάς Κώστας   -  Ενεργοί Πολίτες για την Αυτοδιοίκηση στη Στερεά Ελλάδα  (ΔΗΜΑΡ)Υποψήφιος Περιφερειάρχης
Μπακογιάννης  Κώστας   Δήμαρχος Καρπενησίου
Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας
Γιάννης Ράμμος , συνταξιούχος Αντιπτέραρχος, Περιφερειακός Σύμβουλος Φωκίδας, πρόεδρος Εταιρείας Φωκικών Μελετών

Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι
Αραβαντινού Πέγκυ,  Από Παρνασσίδα (γεννήθηκε και ζει στην Ιτέα) Αρχιτέκτων Μηχανικός ΑΠΘ-Οικονομολόγος ΑΠΘ

Γούβαλης Θωμάς,  Από Παρνασσίδα (Πανουργιά). Εκπαιδευτικός Μηχανολόγος – Μηχανικός. Δημοτικός Σύμβουλος Δελφών
Κάππος Στάθης,  Από Παρνασσίδα (γεννήθηκε και ζει στην Άμφισσα). Εκπαιδευτικός. Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Φωκίδας. Πρόεδρος του Συλλόγου εκπαιδευτικών «Αλέξανδρος Δελμούζος» Φωκίδας.

Κατσαγούνος Βαγγέλης,  Από Παρνασσίδα (γεννήθηκε και ζει στην Άμφισσα). Φαρμακοποιός. Πρόεδρος Φαρμακευτικού Συλλόγου Νομού Φωκίδας
Κατσαρός Χαράλαμπος , Από Δωρίδα (γεννήθηκε και ζει στο Ευπάλιο). Απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων της
Τεχνικής Σχολής Ναυπάκτου .. Υπάλληλος της ΕΥΔΑΠ .


Μίχος Κώστας,  Από Δωρίδα (Ερατεινή). Πολιτικός Μηχανικός, Τοπογράφος Μηχανικός
    

Υποψήφιος Περιφερειάρχης
Γιαννόπουλος Αθανάσιος  Ιατρός χειρούργος, Καθηγητής Πανεπιστημίου, τ. Υφυπουργός Υγείας

Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας
Εμμανουήλ Νίκος, εκδότης

Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι
Κυριακόπουλος  Βαγγέλης , από Ευπάλιο

Καραχάλιου-Γκαβέρα  Χαρίκλεια, ξενοδόχος, από Τολοφώνα, 
Πλουμάκης  Θεόδωρος, εργαζόμενος στο ΕΚΑΒ

Δροσόπουλος  Τάσος , εκπαιδευτικός (φυσικός) στη μέση εκπαίδευση, από Άμφισσα
Σχίζας Γιάννης, πρώην αντιδήμαρχος Γαλαξιδίου

Κοπανάκη Γιώτα, διαθέτει ασφαλιστικό γραφείο, από Λιλαία
Υποψήφιος Περιφερειάρχης
Μαρίνος Γιώργος, στέλεχος του Π.Γ της ΚΕ του ΚΚΕ
Υποψήφιος  Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας
Τσελές Δρόσος ,29 ετών, μηχανικός περιβάλλοντος, δημοτικός σύμβουλος δήμου Δελφών Γραμματέας ΤΕ Φωκίδας
Υποψήφιοι Περιφερειακοί σύμβουλοι
Αρμάου Ελένη  61 ετών, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, μέλος ΟΓΕ Άμφισσας, μέλος ΤΕ Φωκίδας
Γώγος Αλέξιος (Αλέκος)  57 ετών , εργαζόμενος στο ΕΘΝΟΣ, μέλος  ΔΣ ΕΠΗΕΑ (ένωση προσωπικού ημερήσιων εφημερίδων Αθηνών)
Καλλίας Ευθύμιος  59 ετών, συνταξιούχος μηχανικός 
Κορομπίλη Ευαγγελία (Λιάνα)  33 ετών, εκπαιδευτικός, Πρόεδρος  ΕΛΜΕ Φωκίδας, Άμφισσα, Μέλος ΤΓ Φωκίδας
Μαλάκη Αγγελική  58 ετών εκπαιδευτικός, μέλος ΔΣ ΕΛΜΕ Φωκίδας
Παναγής Ιωάννης  66 ετών,  Ιδιωτικός Υπάλληλος, Πρώην Νομάρχης, Μέλος Γ Π Αν. Στερεάς-Ευβοίας
Υποψήφιος Περιφερειάρχης

Αποστόλου  Βαγγέλης, Βουλευτής  Εύβοιας  ΣΥΡΙΖΑ
Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας
Αγγελέτος Γιάννης  -  αρχιτέκτων μηχανικός, πρώην Αντιδήμαρχος Ιτέας
Υποψήφιοι Περιφερειακοί σύμβουλοι
Αναγνώστου Έφη υπάλληλος ΕΛΤΑ, μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο τμήμα Διοίκησης Υγείας Πανεπιστημίου Πειραιά
Κατσίκας Μιλτιάδης -  ελεύθερος επαγγελματίας, Πρόεδρος Τ.Κ. Ποτιδάνειας, Δήμου Δωρίδας
Καλλία – Μπακογιάννη Νίτσα - κοινωνική λειτουργός, Προϊστάμενη Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Ιτέας
Μουτσιανάς Χρήστος -  συνταξιούχος ΙΚΑ, πρώην. πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Καποδιστριακού  Δήμου Παρνασσού 
Παρασκευάς Δρόσος - Αστυνομικός, Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδας
Σεργουνιώτης Χρήστος  -  καθηγητής Φυσικός  Άμφισσα

 
Υποψήφιος Περιφερειάρχης

Χαϊνάς  Κώστας, Μαθηματικός - Αναλυτής | Οικονομολόγος - Μελετητής
Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας
Ιωάννου Αντώνης, Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός, τ. Αντιδήμαρχος Άμφισσας
Υποψήφιοι Περιφερειακοί σύμβουλοι
Ζαφειροπούλου Μαγδαληνή  -  Ενεργή πολίτης με συνεχή παρουσία στους κοινωνικούς αγώνες από τις γραμμές της ανανεωτικής αριστεράς.
Καραντζά Παρασκευή (Βούλα)  -  Εργαζόμενη στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ
Καριαμπάς Γεώργιος  -  Επιχειρηματίας κτηνοτρόφος και αμπελουργός, πρώην αντιδήμαρχος Άμφισσας
Μαχά - Βακράκη Ζαφείρα  Πτυχιούχος Δημόσιας Διοίκησης Παντείου Πανεπιστημίου
Παναγιωτοπούλου Ιωάννα (Νίτσα)  -  Γεωπόνος, στέλεχος φαρμακευτικής εταιρίας

 

ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ:Υποψήφια Πην.Δάφνη με καταγωγή από Αρτοτίνα και ΚροκύλειοΗ Πηνελόπη Δάφνη , με καταγωγή από την Αρτοτίνα και το Κροκύλειο, είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Βύρωνα με την παράταξη «Μαζί για τον Βύρωνα» του Μίλτου Μπαντή. Είναι κόρη του Νικολάου και της Κωνσταντίνας Δάφνη και έχει δύο γιούς τον Χρήστο και τον Νίκο. Έχει εργαστεί ως καθηγήτρια προσχολικής αγωγής (1991-2002) και έχει διδάξει στα ΤΕΙ Πειραιά και στα ΙΕΚ Περιστερίου, Αιγάλεω και Ηλιούπολης. Από το 2004 έως το 2013 έχει διατελέσει Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Βύρωνα . Σήμερα είναι Αντιδήμαρχος Πολιτισμού στο Δήμο Βύρωνα. Είναι μέλος της Δωρικής Αδελφότητας και του Συλλόγου Κροκυλείου Δωρίδας. Διατηρεί οικογενειακή επιχείρηση στο Παγκράτι

Τρίτη, 29 Απριλίου 2014

Πρωτομαγιά βράδυ το ντιμπέϊτ μεταξύ υποψηφίων Δημάρχων Δήμου Δωρίδας

Αναβλήθηκε για την Πέμπτη 1η Μαΐου το βράδυ, στις 10:30 στον τηλεοπτικό σταθμό Lepanto το προγραμματισμένο για χθες βράδυ ντιμπέϊτ μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων του Δήμου Δωρίδας.

Αιτία της αναβολής οι ανειλημμένες υποχρεώσεις του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημοτική Ενωτική Πρωτοβουλία Δωρίδας»  Γιώργου Κουλούλα, που  δεν του επέτρεψαν να συμμετάσχει στην εκπομπή

Με τη σύμφωνη γνώμη όλων των υποψηφίων και προκειμένου οι πολίτες της Δωρίδας να έχουν συνολική άποψη για τις προτάσεις όλων των παρατάξεων, το ντιμπέϊτ μετατίθεται για το βράδυ της Πέμπτης 1 Μαΐου στις 22:30. 
Να πούμε εδώ ότι οι πολίτες που διαμένουν στην περιοχή της Δωρίδας, της Ναυπάκτου και της Πάτρας μπορούν να δουν την εκπομπή από τις τηλεοράσεις τους.

Όσοι ενδιαφέρονται να την δουν και διαμένουν σε οποιοδήποτε άλλο μέρος της χώρας ή στο εξωτερικό μπορούν ιντερνετικά πατώντας

http://lepantotv.gr/
 http://lepantortv.listen2myradio.com/

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: ο Κ.Ευσταθίου από Καστράκι Δωρίδας υποψήφιος Σύμβουλος

Ο Κώστας Ευσταθίου είναι ένας δυναμικός ρουμελιώτης νέος , με επαγγελματική επιτυχία στον φυσικοθεραπευτικό τομέα. Κατάγεται από το Καστράκι Δωρίδας που πολύ συχνά επισκέπτεται, γιός του Άγγελου  και  ανιψιός του Αντιδημάρχου Δωρίδας Ανδρέα Ευσταθίου. Κατεβαίνει υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Καλλιθέα Αττικής με τον συνδυασμό  "Η Καλλιθέα αλλάζει" και υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Κάρναβο.


Υποχρεωτική η ψήφος στις εκλογές αλλά υπάρχουν και συγκεκριμένες εξαιρέσειςΣτις εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 και των επαναληπτικών τους της 25ης Μαΐου 2014, το υπουργείο Εσωτερικών υπενθυμίζει ότι η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική για τους πολίτες.

Ωστόσο υπάρχουν κάποιοι που δικαιολογούνται αν δεν ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και σε αυτούς δεν θα ασκηθούν κυρώσεις.
 
Αναλυτικότερα, δεν υποχρεούνται να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και εξαιρούνται:
 
1. όσοι θα βρίσκονται στο εξωτερικό,
2. όσοι έχουν υπερβεί το 70 ο έτος της ηλικίας τους και
3. όσοι θα βρίσκονται κατά την ημέρα της ψηφοφορίας σε απόσταση μεγαλύτερη των διακοσίων (200) χιλιομέτρων από το εκλογικό τμήμα στο οποίο υποχρεούνται να ψηφίσουν.
 
Ως εκ τούτου:
  • οι εκλογείς που θα βρίσκονται την ημέρα της ψηφοφορίας στο εξωτερικό, οφείλουν να εφοδιαστούν με σχετικά δικαιολογητικά (εισιτήρια κ.λ.π.), από τα οποία να προκύπτει ότι κατά την ημέρα της ψηφοφορίας βρίσκονταν στο εξωτερικό.
  • οι εκλογείς άνω των 70 ετών αν δεν ψηφίσουν δεν υποχρεούνται να προβούν σε καμία ενέργεια
  • οι εκλογείς που δεν θα μπορέσουν να μεταβούν στον τόπο της βασικής τους εγγραφής προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα οφείλουν, εφόσον ο τόπος αυτός απέχει πάνω από 200 χιλιόμετρα από τον τόπο διαμονής τους, να παρουσιαστούν την ημέρα των εκλογών στο δήμο του τόπου διαμονής τους και να εφοδιαστούν με σχετική βεβαίωση.  
Εκτός από τις ανωτέρω αναφερόμενες περιπτώσεις θα υπάρξουν και εκείνες, κατά τις οποίες ορισμένοι εκλογείς δεν θα μπορέσουν να ψηφίσουν για άλλους σοβαρούς λόγους (π.χ.υγείας κλπ) Οι εκλογείς αυτοί θα πρέπει να μεριμνήσουν ώστε να έχουν στην κατοχή τους σχετικά έγγραφα ή στοιχεία, με τα οποία να δικαιολογούν την παράλειψη άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος
 

Πιστώσεις 500.000€ για την Φωκίδα από το πρόγραμμα των Δημοσίων Επενδύσεων

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας στη συνεδρίαση της 24ης Απριλίου κατάρτισε το Περιφερειακό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων έτους 2014 για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Όπως ανακοίνωσε η Αντιπεριφερειάρχης Γιώτα Γαζή οι προτεινόμενες πιστώσεις για τη Φωκίδα είναι:


1. Βελτίωση επαρχιακού δρόμου προς Διχώρι 243.180 € (με το ποσό αυτό ολοκληρώνεται το έργο προϋπολογισμού 1.900.000 €).

2. Μελέτη βελτίωσης - επέκτασης επαρχιακής οδού από Νέα Εθνική Οδό Κλήμα - Κάμπο - Επαρχιακή Περιφερειακή Οδό Τείχιο - Ποτιδάνεια 56.819 € (με το ποσό αυτό ολοκληρώνεται η μελέτη προϋπολογισμού 420.000 €).

3. Μελέτη Περιφερειακού δρόμου Τρικόρφου 4.000 € (μελέτη σε εξέλιξη)

4.Μελέτη Αλιευτικού Καταφύγιου Αγίων Πάντων 33.843€ ,προϋπολογισμού 135.000 €), (προς δημοπράτηση)

5. Μελέτη Ακτομηχανικής Προστασίας ακτών Παρνασσίδας 50.875 € (μελέτη σε εξέλιξη)

6. Οριστική μελέτη και Μ.Π.Ε. βελτίωση οδού Ερατεινής – Ε.Ο. Άμφισσας Λιδορικίου, προϋπολογισμού 110.278 € (ολοκληρώνεται)

Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014

Οι υποψήφιοι στο ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΩΡΙΔΑΣ

 Οι υποψήφιοι του συνδυασμού "Ενωτικό Κίνημα Ενεργών Πολιτών Δωρίδας" σύμφωνα με τη λίστα που κατέθεσε στο Πρωτοδικείο ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Αρτινόπουλος είναι οι παρακάτω.

Υποψήφιος Δήμαρχος Δωρίδας

ΑΡΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΑΡΔΟΥΣΙΩΝ
ΑΥΓΕΡΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΚΑΓΙΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΜΑΝΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΥΠΑΛΙΟΥ
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΑΝΔΡΙΤΣΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ
ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΓΕΩΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΜΠΟΥΖΙΝΕΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΠΑΝΑΓΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΣΟΦΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΙΔΩΡΙΚΙΟΥ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΒΑÏΑΣ) του ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΚΑΜΟΥΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΚΛΩΣΣΑ ΣΟΦΙΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΛΟΦΩΝΑΣ
ΒΑΒΑΤΣΙΚΟΥ- ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ ΜΠΕΤΖΑΜΠΕΘ- ΜΑΡΙΑ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΚΛΑΓΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΘΩΜΑ
ΛΥΚΟΚΑΠΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΡΟΥΣΣΟΥ ΜΑΡΘΑ του ΙΩΑΝΝΗ
 ΣΚΩΤΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΣΧΙΖΑΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ του ΙΩΑΝΝΗ

Υποψήφιοι Τοπικοί Σύμβουλοι

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ
ΧΑΜΠΕΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΒΕΛΙΓΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
 
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΡΑΤΕΙΝΗΣ
ΒΑΒΑΤΣΙΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
 
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΥΠΑΛΙΟΥ
ΓΟΥΡΓΑΡΗ ΕΛΕΝΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΚΟΥΓΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΤΡΙΨΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΤΖΑΝΕΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
 
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΣΤΡΑΚΙΟΥ
ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΚΑΤΡΑΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΧΑΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΑΣΟΥΛΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΛΗΜΑΤΟΣ
ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ
 
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΙΔΩΡΙΚΙΟΥ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΛΑΜΑΤΩΝ
ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΝΑΓΟΥΛΗΣ
ΚΑΝΤΖΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΠΑΠΑΣΟΥΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
 
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΡΑΘΙΑ
ΣΟΦΙΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΣΤΑΜΑΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
 
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ
ΦΟΥΣΤΕΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
 
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΕΡΓΟΥΛΑΣ
ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΜΠΟΥΖΙΝΕΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
 
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΑΙΑΣ
ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΤΙΔΑΝΕΙΑΣ
ΜΠΑΚΛΕΣΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΛΑΙΟΞΑΡΙΟΥ
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΤΣΑΤΣΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΑΝΔΡΕΑ
 
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΖΟΝΙΩΝ
ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΣΠΥΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΦΙΛΟΘΕΗΣ
ΠΑΠΑΣΟΥΛΗ ΑΝΤΩΝΙΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ