Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2014

Κάθοδος του Γ.Κουλούλα στο Ευπάλιο

Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση ως υποψήφιος Δήμαρχος έκανε σήμερα στο Ευπάλιο ο Γιώργος Κουλούλας.

Συνοδευόμενος από τοπικά στελέχη είχε μια πρώτη συνάντηση – σύσκεψη στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Ευπαλίου.

Σ΄αυτή συμμετείχαν σύμφωνα με όσα μας είπαν άνθρωποι του επιτελείου του οι , Κώστας και Αλέκος Τσακούμης (Μανάγουλη), Χρήστος και Παναγιώτης Γεραντώνης (Μανάγουλη), Θάνος Σοφιός και Π.Βαβάτσικος (Μαραθιά), Γιώργος και Ανδρέας Καλαντζής (Φιλοθέη), Σπύρος Κακογιάννης (Τρίκορφο), Πάνος Κωσταράς και Μένιος Τσιγάρας (Μοναστηράκι), Δημήτρης Μουλάς (Ευπάλιο), Βασίλης Πλούμης και Γιώργος Κωσταράς (Πηγή) και Ρούλης Δικπασάκης (Κούκουρα).

Εντύπωση έκανε η απουσία ηχηρών ονομάτων της περιοχής Ευπαλίου που ανήκουν στον κεντροδεξιό πολιτικό χώρο , όπως οι Τάσος Παγώνης, Χαράλαμπος Κατσαρός (Ευπάλιο), Αλεξανδρής Κώστας (Δροσάτο), Γιάννης Θωμόπουλος (Γρηγορίτικα Ευπαλίου) κ.ά

Μετά τη σύσκεψη αυτή ο Γ. Κουλούλας με τους φίλους του-συνεργάτες επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Ευπαλίου όπου και συζήτησαν με τους υπαλλήλους.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος τους διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχούν για μεταφορά των υπηρεσιών του Δήμου στο Λιδωρίκι , αφού το ωραίο αυτό και μεγάλο κτίριο μπορεί άνετα να φιλοξενήσει τις υπηρεσίες και ακόμα περισσότερους υπαλλήλους.

Σε δήλωσή του στο DORIDA NEWS, ο Γ. Κουλούλας εξέφρασε την ικανοποίησή του από την πρώτη αυτή επίσημη επίσκεψη στο Ευπάλιο και την ανταπόκριση που είχε, τονίζοντας ότι ήταν μεγαλύτερη του αναμενόμενου.

Κύκλοι όμως της περιοχής Ευπαλίου που ανήκουν στον κεντροδεξιό πολιτικό χώρο και θέλησαν να κρατήσουν προσωρινά την ανωνυμία τους, μας τόνιζαν ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά για την παράταξη Κουλούλα στην περιοχή Ευπαλίου και μας διαβεβαίωναν ότι αυτό θα φανεί μέσα στις επόμενες ημέρες και βδομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου