Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2014

Μεγάλη επιτυχία είχε η αιμοδοσία στο Καστράκι από τον Αιμοδοτικό Σύλλογο

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στο Δημοτικό Σχολείο Καστρακίου η αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Αιμοδοτικός Σύλλογος του Καστρακίου Δωρίδας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι 70 άτομα προσήλθαν για να δώσουν αίμα , αλλά τελικά μόνο στα 42 επετράπη από τους γιατρούς μετά τις προκαταρτικές εξετάσεις που έκαναν, αφού κάποιοι είχαν περάσει πρόσφατα κάποια ίωση, άλλοι είχαν χαμηλό αιματοκρίτη ή ακατάλληλη πίεση εκείνη τη στιγμή κλπ

Η προσέλευση αυτή μας γεμίζει ικανοποίηση δήλωσαν οι άνθρωποι του Συλλόγου, γιατί οι πολίτες των χωριών μας αντιλαμβάνονται πόσο σημαντικό είναι να δίνεις λίγο αίμα δύο – τρείς φορές τον χρόνο , σώζοντας πραγματικά ζωές, αλλά και να καλύπτουν δικές τους ανάγκες όποτε το χρειαστούν.

Την ίδια ικανοποίηση εξέφρασαν και οι τέσσερις γιατροί από το Νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα που έκαναν την αιμοδοσία , δηλώνοντας ότι σπάνια συναντάμε τέτοια μεγάλη προσέλευση σ΄ένα μικρό χωριό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου