Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2014

Στάζει η στέγη του Ιατρείου Ευπαλίου και δόθηκε εντολή να αντικατασταθεί με νέα

Στην αντικατάσταση της στέγης του Ιατρείου Ευπαλίου προχωρά ο Δήμος γιατί αυτή έχει καταστραφεί, παρ΄ότι επισκευάστηκε πρόσφατα το 2010, με αποτέλεσμα να στάζει από παντού.

«Η απόφαση και εντολή έχει δοθεί στον εργολάβο εδώ και δύο μήνες , αλλά λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών δεν έχει ξεκινήσει η αντικατάσταση» , δήλωσε στο DORIDA NEWS ο Αντιδήμαρχος Ανδρέας Ευσταθίου.

Ολόκληρη η στέγη θα αντικατασταθεί μας είπε ο Αντιδήμαρχος καθώς επίσης και αυτή που στεγάζει το λεβητοστάσιο, γιατί και αυτή είναι κατεστραμμένη.

Στην ερώτησή μας για όσα ακούγονται ότι λόγω του προβλήματος που υπάρχει θα μεταφερθεί το Ιατρείο στο Δημοτικό Σχολείο Καστρακίου , ο Αντιδήμαρχος ήταν κατηγορηματικός.

«Όσοι διαδίδουν τέτοιες ανυπόστατες ψευτιές κάπου αλλού αποσκοπούν και τις θεωρώ φτηνές προβοκάτσιες , μας είπε . Μάλιστα μετά και την αλλαγή της στέγης , ήδη έχω έλθει σε συμφωνία με Μεγάλο Νοσοκομείο της Αθήνας για να έρθει στο Ιατρείο επιπλέον εξοπλισμός όπως καρέκλες , τραπεζάκια, μοκέτες για όλο το κτίριο κ.ά .

Το ιατρείο του Ευπαλίου έχει την δική του μεγάλη ιστορία και παρεμβατικότητα στην υγεία των κατοίκων του Ευπαλίου και της γύρω περιοχής και ας μη ξεχνάμε ότι είναι δωρεά του αείμνηστου γιατρού Αθανασίου Μπάμπου» πρόσθεσε ο Αντιδήμαρχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου