Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2014

Ίδρυση «Ενώσεως Επιστημόνων Δωρίδος» προωθούν οι Σύλλογοι της ΔΕ Λιδωρικίου


Την προοπτική ίδρυσης «Ενώσεως Επιστημόνων Δωρίδος», συζήτησαν οι εκπρόσωποι των Πολιτιστικών Συλλόγων της Δημοτικής Ενότητας Λιδωρικίου που συναντήθηκαν πριν λίγες ημέρες στην Αθήνα στην αιθουσα του Συλλόγου Λιδωρικιωτών.

Μία σκέψη, η οποία για πρώτη φορά συζητήθηκε πριν από ένα χρόνο, τυγχάνοντας και τότε ευρείας αποδοχής ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δωρίδος, σε σχετική αίτηση – πρόταση την οποία είχαν καταθέσει, ο Εφημέριος της πόλεως Λιδωρικίου π. Χρύσανθο Καρατζαφέρη, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Λιδωρικίου Χαράλαμπος Πέτρου και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου των εν Αθήναις Λιδωρικιωτών.

Παρά ταύτα και μετά το χρόνο που διανύθηκε, η πρόταση φαίνεται πως ωρίμασε στις ημέρες μας, μιας και στην προχθεσινή δεύτερη συνάντηση με τους φορείς της περιοχής, συζητήθηκαν όλες οι προεκτάσεις της ιδέας και της προσπάθειας αυτής με κοινό στόχο την ίδρυση της εν λόγω ενώσεως υπό την αιγίδα του Δήμου Δωρίδος και την συμμετοχή, αρωγή και συμπαράσταση όλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου