Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2014

Επιτυχημένη η 2η ανοιχτή συγκέντρωση από τον ΣΥΡΙΖΑ Δωρίδας στην Ερατεινή

Ο βουλευτής Β. Χατζηλάμπρου
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ σε ξενοδοχείο της Ερατεινής, η 2η ανοιχτή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ Δωρίδας.

Κύριος ομιλητής-εισηγητής ήταν ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Βασίλης Χατζηλάμπρου.

Στην ομιλία του ο βουλευτής  παρουσίασε αναλυτικά το οικονομικό και αναπτυξιακό πρόγραμμα του κόμματος και στη συνέχεια έδωσε απαντήσεις σε ερωτήσεις και τοποθετήσεις που έκαναν αρκετοί από τους παρευρεθέντες στην συγκέντρωση.

Ολιγόλεπτη τοποθέτηση έκανε και ο παρευρεθείς Δήμαρχος Δωρίδας Γιώργος Καπεντζώνης που άσκησε έντονη κριτική στην τρέχουσα πολιτική και οικονομική κατάσταση που έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στο σύνολο σχεδόν των πολιτών της χώρας.


Ο Δήμαρχος Γιώργος Καπεντζώνης
στην σύντομη τοποθέτησή του
Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε και στα προβλήματα της Δωρίδας και απηύθυνε πρόσκληση μέσα από διάλογο για συνεργασία στις προσεχείς δημοτικές εκλογές και προς τα στελέχη της  δημοτικής κίνησης «Δωρίδα τόπος να ζεις» που δημιούργησε τελευταία ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι πολλά ήταν τα ερωτήματα αυτών που τοποθετήθηκαν, προς το Προεδρείο και τον βουλευτή, για τον τρόπο αντιμετώπισης θεμάτων που έχουν σχέση με δεσμευτικές αποφάσεις λόγω του μνημονίου , στα οποία ο Β. Χατζηλάμπρου έδωσε απαντήσεις .
 
 
Ο Β. Χατζηλάμπρου απάντησε σε μια σειρά
ερωτημάτων που του έθεσαν οι πολίτες


Πρέπει επίσης να τονισθεί ότι η συγκέντρωση ήταν πραγματικά ανοιχτή και γι αυτό έδωσαν την παρουσία τους αρκετοί πολίτες που ανήκουν και σε άλλους πολιτικούς χώρους και όχι μόνο στο ΣΥΡΙΖΑ.

Μεταξύ των παρευρεθέντων που διακρίναμε ήταν ο Δήμαρχος Γιώργος Καπεντζώνης, η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Φωκίδα Πολυξένη Ηλιοπούλου, οι Αντιδήμαρχοι Δωρίδας Κώστας Αντωνόπουλος και Παναγιώτης Καλλιαμπέτσος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Γιώργος Λώλος, Παναγιώτης Ζέτος, Μανώλης Χαραλάμπους, Κώστας Φλετούρης και Παναγιώτης Παπαγεωργίου, οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων, Ερατεινής Σταύρος Πολίτης, Γλυφάδας Παναγιώτης Καπεντζώνης , Καλλιθέας Γιάννης Μπέκας, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τολοφώνας Ηλίας Κορομπίλης, κ.ά. 
Γενική άποψη της αίθουσας με τους συγκεντρωθέντες στην 2η ανοιχτή
συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ Δωρίδας στην Ερατεινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου