Ειδησεογραφικό blog για τη ΔΩΡΙΔΑ

* To "DORIDA news" είναι ανεξάρτητο ειδησεογραφικό blog, που στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και επιστήμονες συνεργάτες.Διευθύνεται από το δημοσιογράφο Περικλή Ν. Λουκόπουλο - mail, perilouko@yahoo.gr *

Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2013

Τσιγγάνες … κλεφτρόνια στο Ευπάλιο ¨ξαφρίζουν¨ ευρώ από ηλικιωμένους !

Συνεληφθη από Αστυνομικά όργανα του Ευπαλίου  γυναίκα  ρομά 21 ετών, κάτοικος Ευπαλίου για κλοπή 1000 ευρώ από ηλικιωμένο.

Συγκεκριμένα χθες το απόγευμα , η τσιγγάνα μαζί με μια ακόμη γυναίκα ρομά πήγαν στο σπίτι του  Ν. Π. στο Ευπάλιο και άρπαξαν με την μέθοδο της … ¨απασχόλησης¨ το χρηματικό ποσό των 1000 ευρώ από την τσέπη του παντελονιού του ηλικιωμένου ιδιοκτήτη της οικίας. Στη συνέχεια έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Ο Ν.Π. αναζήτησε τα χρήματα και όταν διαπίστωσε ότι λείπουν αμέσως ενημέρωσε το αστυνομικό τμήμα Ευπαλίου, λέγοντας στους αστυνομικούς πως τον είχαν επισκεφθεί οι δύο γυναίκες ρομά.

Αμέσως οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό τους και σήμερα το πρωί συνέλαβαν την 21χρονη και την οδήγησαν στο τμήμα.

Εκεί, η ίδια τους ομολόγησε πως είχε κλέψει τα χρήματα και μάλιστα επάνω της βρέθηκαν και τα 500 ευρώ από αυτά που είχαν αφαιρέσει από τον ηλικιωμένο. Όπως είπε στους αστυνομικούς τα υπόλοιπα χρήματα τα έχει η συνεργός της.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την αναζήτηση της άλλης κοπέλα ενώ η γυναίκα που έχει συλληφθεί με την σχηματισθείσα σε βάρος της δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Εκτίμηση  της Αστυνομίας είναι ότι  οι ίδιες τσιγγάνες πρέπει να εμπλέκονται και στην κλοπή πριν από λίγες ημέρες 1500 ευρώ από συνταξιούχο αστυνομικό  Γ.Φ. πάλι στο Ευπάλιο , όπου οι έρευνες συνεχίζονται.

Στο μεταξύ νέες διαρρήξεις κατοικιών στην περιοχή του Ευπαλίου είχαμε τις τελευταίες ημέρες. Τρείς στο Μαραθιά  και άλλες τρείς στην Γλύφα , όπου οι διαρρήκτες αφήρεσαν διάφορα αντικείμενα .

Προσλήψεις 17 εποχικών υπαλλήλων με οκτάμηνη σύμβαση από το Δήμο Δωρίδος


Για την κάλυψη εποχικών αναγκών της Υπηρεσίας Ύδρευσης του Δήμου Δωρίδας προσλήφθηκαν 7 υπάλληλοι , με 8μηνη σύμβαση με τις εξής ειδικότητες σύμφωνα με τα προσόντα και όσα προεβλέποντο από την σχετική προκήρυξη του διαγωνισμού..

Μποζινέκης Ιωάννης του Γεωργίου κάτοικος Γλυφάδας, ειδικότητας Υδραυλικών

Γαλάνης Παναγιώτης του Κων/νου κάτοικος Ναυπάκτου Ν. Αιτωλοακαρνανίας ειδικότητας Χειριστών Μηχανημάτων Έργου (Γκρέϊντερ)

Καρπίδας Δημήτριος του Παντελή, κάτοικος Ερατεινής  ειδικότητας  Οδηγών

Γεωργακόπουλος Θεόδωρος του Ηλία, κάτοικος Καστρακίου ειδικότητας Ηλεκτρολόγων

Γιώσας Γεώργιος του Αποστόλου, κάτοικος Μαλαμάτων ειδικότητας
Χειριστών Μηχανημάτων Έργου (Φορτωτής- Εκσκαφέας)

Τόλια Ελένη του Ευσταθίου, κάτοικος Παλαιοξαρίου  ειδικότητας  Εργατών Γενικών καθηκόντων

Λακουμέντα Αγγελική του Θεοδώρου, κάτοικος Καστρακίου ειδικότητας Εργατών Γενικών καθηκόντων

 ΥΠΗΣΕΣΙΑ  ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Επίσης για την κάλυψη εποχικών αναγκών της Υπηρεσίας Καθαριότητας, με ειδικότητα  Εργατών Γενικών Καθηκόντων προσλήφθηκαν σύμφωνα με την προκήρυξη του διαγωνισμού οι ,

Μπέκου Ελένη του Δημητρίου κάτοικος Λιδωρικίου

Δρόλαπα Βιολέττα του Ευθυμίου κάτοικος Λιδωρικίου

Πατούρα Ευμορφία του Κων/νου κάτοικος Λιδωρικίου
Πατσαούρας Σπυρίδων του Ηλία κάτοικος Σεργούλας

Πράπα Ιωάννα του Δημητρίου κάτοικος Πευκακίου Τ.Κ. Δροσάτου
Γεωργακοπούλου Αναστασία του Χρήστου κάτοικος Καστρακίου

Σοφιός Αθανάσιος του Ηλία κάτοικος Μαραθιά
Κόκλας Μιχαήλ του Γεωργίου κάτοικος Μανάγουλης

Κατραούρας Απόστολος του Ευαγγέλου κάτοικος Καστρακίου
Κουτονιάς Σπυρίδων του Ανάργυρου κάτοικος Αμυγδαλιάς

Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2013

Μιχάλης Ιγναντίου: Έχει δίκιο ο Λοβέρδος Ο Γιώργος Παπανδρέου μεθόδευσε την προσφυγή της Ελλάδος στο ΔΝΤ


Ο γνωστός και έμπειρος Ελληνας ανταποκριτής στην Ουάσινγκτον Μιχάλης Ιγνατίου σε σημερινό του άρθρο καταγγέλλει το πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου ότι «έσυρε τη χώρα ξυπόλητη στ' αγκάθια» σημειώνοντας ότι «οι καταγγελίες του Ανδρέα Λοβέρδου επιβεβαιώνουν όσα γνωρίζαμε μερικοί εξ ημών που είχαμε την τύχη να βρισκόμαστε στη Ουάσιγκτον τις ημέρες και τους μήνες που προηγήθηκαν της προσφυγής της Ελλάδας στο ΔΝΤ».

Στο άρθρο του που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Επίκαιρα», ο δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι «βιάζουν την αλήθεια όσοι ισχυρίζονται ότι οι Ευρωπαίοι και ειδικά οι Γερμανοί ήταν αυτοί που εξανάγκασαν τον πρώην πρωθυπουργό να αναζητήσει βοήθεια από τον Ντομινικ Στρος Καν»
και τονίζει ότι η προσφυγή ήταν «μεθοδευμένη και βάση σχεδίου πορεία προς τον μηχανισμό».

Το πληρες άρθρο του Μιχάλη Ιγνατίου έχει ωςεξής:

Βαριές ευθύνες Παπανδρέου

Ο «πόλεμος» ανακοινώσεων, που ξέσπασε μεταξύ του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και του πρώην υπουργού Ανδρέα Λοβέρδου, είναι αποκαλυπτικός των διεργασιών που ξεκίνησαν μία εβδομάδα από τη νίκη του ΠΑΣΟΚ τον Οκτώβριο του 2009, και κατέληξαν στην προσφυγή της Ελλάδας στο σκληρό μηχανισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, που οδήγησε σε εξαθλίωση τον ελληνικό λαό.

Οι καταγγελίες του κ. Λοβέρδου, τις οποίες μοιράζονται και άνθρωποι που είχαν γνώση των αποφάσεων του τότε πρωθυπουργού, επιβεβαιώνουν όσα γνωρίζαμε μερικοί εξ ημών, που είχαμε την τύχη να βρισκόμαστε στην Ουάσιγκτον τις ημέρες και τους μήνες που προηγήθηκαν της προσφυγής.

Είναι απόλυτα επιβεβαιωμένη η πληροφορία ότι ο κ. Παπανδρέου προετοίμασε το έδαφος παράδοσης της χώρας στο ΔΝΤ, και το πλέον σημαντικό είναι ότι ο ίδιος και ο στενός κύκλος των συνεργατών του αντιλήφθηκαν πολύ αργά –γύρω στο Μάρτιο του 2010– ότι, λόγω της συμμετοχής της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, η προσφυγή στο Ταμείο ήταν σχεδόν απαγορευτική.

Επομένως, όσοι ομιλούν και ισχυρίζονται ότι οι Ευρωπαίοι, και ειδικά οι Γερμανοί, ήταν αυτοί που εξανάγκασαν τον πρώην πρωθυπουργό να αναζητήσει βοήθεια από τον Ντομινίκ Στρος-Καν ρίχνουν στάχτη στα μάτια των ανύποπτων πολιτών για να μην καταγράψω κάτι χειρότερο: ότι «βιάζουν» την αλήθεια.

Άλλωστε, ο κ. Παπανδρέου δεν έκρυψε ότι οδήγησε επί τούτου τη χώρα στο Ταμείο. Στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής: «Την ώρα, λοιπόν, που η πολιτική μας δικαιώνεται πλέον και από τους τότε πολιτικούς αντιπάλους της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, ο Ανδρέας Λοβέρδος "θυμήθηκε" σήμερα να αποποιηθεί τον αγώνα μας.

Αγώνα στον οποίο συμμετείχε ο ίδιος ως υπουργός με όλες του τις δυνάμεις». Και, βεβαίως, ο «αγώνας» στον οποίο αναφέρεται είναι η μεθοδευμένη και βάση σχεδίου πορεία προς το μηχανισμό.

Ο λόγος για τον οποίο επιτίθεται στον πρώην υπουργό του είναι στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να «ενοχοποιήσει» όλα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου και όλα τα στελέχη του κόμματος. Κι ας μην κρυβόμαστε πίσω απ' το δάχτυλό μας. Ποιος υπουργός και ποιο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ θα τολμούσε να αντισταθεί στον κ. Παπανδρέου, ο οποίος είχε εκλεγεί από το 44% του ελληνικού λαού, με στόχο –όπως υποσχόταν προεκλογικά– να αλλάξει τα πάντα;

Δυστυχώς, ο τότε πρωθυπουργός επέλεξε να αλλάξει τα πάντα μέσω ξένων μηχανισμών και δανειστών, επειδή ΔΕΝ τόλμησε να αναλάβει το πολιτικό κόστος και να κάνει τις αλλαγές που του ζητούσαν οι Ευρωπαίοι.

Όσο και να προκαλεί εντύπωση στον αναγνώστη, αμέσως μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2009, η ΕΕ αλλά και το ΔΝΤ προειδοποίησαν την ελληνική κυβέρνηση ότι πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα, διότι η ελληνική οικονομία είχε πάρει «ασταμάτητο κατήφορο».

Είναι προκλητική η θέση του κ. Παπανδρέου ότι η προσφυγή στο Ταμείο έσωσε την Ελλάδα, διότι η αλήθεια είναι άλλη: Έσυρε τη χώρα ξυπόλητη στ' αγκάθια, διότι έχασε οχτώ μήνες να αναζητεί τρόπους και μεθόδους για να τη «δέσει» στο μηχανισμό, αντί στο διάστημα αυτό να πάρει μέτρα, τα οποία θα ήταν πολύ πιο ανώδυνα απ' αυτά που επέβαλαν οι δανειστές.

Και δεν ισχύει ούτε στο ένα εκατοστό αυτό που αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Παπανδρέου, ότι, δηλαδή, «ολόκληρο το Υπουργικό Συμβούλιο, πρωτοστατούντος του πρωθυπουργού, θέλησε, όλοι θελήσαμε, να αποφύγουμε την ένταξή μας στο μηχανισμό στήριξης. Και αγωνιστήκαμε σκληρά γι' αυτό.

Όμως, αυτή η απόφαση [Σ.Σ.: εννοεί το μηχανισμό] αποτέλεσε την καλύτερη επιλογή, την πατριωτική επιλογή υπό τις κρατούσες τότε συνθήκες».

Η επιλογή στην οποία αναφέρεται ο κ. Παπανδρέου ήταν η αρχική απόφασή του. Και η μεθόδευση έγινε με τρόπο ώστε να μην έχει η χώρα άλλη επιλογή...

Τα έργα της Περιφέρειας στη Φωκίδα , με τη Δωρίδα να έχει τη μερίδα του λέοντος


Τον απολογισμό πεπραγμένων για το 2012 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος παρουσίασε χθες ο Περιφερειάρχης Κλέαρχος Περγαντάς σε ειδική συνεδρίαση του σώματος στην Λαμία.

Στην μακροσκελή εισήγησή του ο Περιφερειάρχης τόνισε με έμφαση ότι η  χρονιά που πέρασε σημαδεύτηκε, σε επίπεδο χώρας, από μεγάλες αντιφάσεις και επίφοβες ανατροπές. Μια χρονιά που η οικονομία βυθίστηκε σε μεγαλύτερη ύφεση, η κοινωνία πιέστηκε και οι θεσμοί υπέστησαν μεγάλους κραδασμούς, φτάνοντας μερικές φορές στα όριά τους.

Αυτή τη χρονιά άλλαξαν πολλά,  εκτός από ένα είπε ο Περιφερειάρχης . Η  συνέπειά μας απέναντι στη Στερεά Ελλάδα και τους συμπολίτες μας. Με όλες τις δυσκολίες, με όλα τα εμπόδια, καταβάλαμε και συνεχίζουμε μια καθημερινή εργώδη προσπάθεια να πετύχουμε περισσότερα για τον τόπο και την κοινωνία.

Θα πρέπει να επισημάνουμε, πως δεν πρόκειται για απλή δουλειά, αφού η Περιφέρεια διαχειρίζεται 28 Συλλογικές Αποφάσεις Έργων & Μελετών του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, οι οποίες αριθμούν συνολικά 1.049 έργα και μελέτες, συνολικού προϋπολογισμού 932 εκ. €.

Το 2012, από τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας ολοκληρώθηκαν, συνεχίζονται, δρομολογούνται και είναι προς συμβασιοποίηση σχολικές, κτιριακές και οδικές υποδομές και μελέτες συνολικού προϋπολογισμού 537 εκ.€.

Ειδικότερα σε κάθε Νομό διατέθηκαν

Στη Βοιωτία          58 εκ. €.
Στην Εύβοια         175 εκ. €.
Στην Ευρυτανία     52 εκ. €.
Στη Φθιώτιδα      165 εκ. €.
Στη Φωκίδα          87 εκ. €.

Οι σημαντικότερες  μελέτες  και έργα για τη Φωκίδα είναι  :

Ø   Η κατασκευή του δρόμου Άμφισσα – Λιδορίκι, έργο – γέφυρα του ΕΣΠΑ, το οποίο υλοποιείται με ταχείς ρυθμούς. Ένα μεγάλο και σύγχρονο οδικό έργο που αναβαθμίζει τη σύνδεση και τις συνθήκες προσπελασιμότητας της ορεινής Φωκίδας.
 
Ø Η βελτίωση του οδικού δικτύου με πλήθος παρεμβάσεων οδικής ασφάλειας, αποκατάστασης, συντηρήσεων και αναβάθμισης των συνθηκών κυκλοφορίας, όπως :

·        Η ολοκλήρωση των εργασιών στο δρόμο Άγιος Αθανάσιος - Καστριώτισσα

·        Ο δρόμος Πενταγιοί – Αρτοτίνα, και ο Περιφερειακός της Αρτοτίνας που ξεκίνησε πρόσφατα

·        Η αποκατάσταση της παλαιάς εθνικής οδού Άμφισσα – Φράγμα του Μόρνου, η συντήρηση του επαρχιακού και εθνικού οδικού δικτύου και ο δρόμος προς Διχώρι που συνεχίζεται.

 
Ø  Ακόμα έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες του μεγάλου αρδευτικού στον Ελαιώνα της Άμφισσας και με την υλοποίησή του πρόκειται να αξιοποιηθεί ένα σπουδαίο παραγωγικό αλλά και ιστορικό απόθεμα της Στερεάς Ελλάδας.

 
Ø  Επίσης, μέσα από το ΕΣΠΑ  είπε ο Περιφερειάρχης χρηματοδοτούμε στη Φωκίδα παρεμβάσεις αναβάθμισης και περιβαλλοντικής προστασίας, βελτίωσης ποιότητας ζωής και κτιριακές και εκπαιδευτικές υποδομές με σημαντικότερη την υλοποίηση του νέου κτιρίου ΤΕΙ της Άμφισσας.

Με 15 θέματα στην ατζέντα συνεδριάζει τη Δευτέρα 4 Φεβρ. το Δημοτικό Συμβούλιο


Τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2012 στις 5:30  το απόγευμα στο Λιδορίκι συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δωρίδος ,με 15 θέματα στην ατζέντα της ημερήσιας διάταξης.

1.Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού (Φ/Β) Σταθμού Παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 5MW της εταιρείας «ΑΙΟΛΙΚΟ ΡΟΥΜΑΝΙ ΑΕ» στο Δροσάτο Δ.Ε. Ευπαλίου του Δήμου Δωρίδος.                             
 (Εισηγητής: Δημοτικός Σύμβουλος Γεώργιος Γκόλφης

2.Ανανέωση σύμβασης μίσθωσης χώρου λειτουργίας σταθμού βάσης κινητής τηλεφωνίας στην Τ.Κ. Αμυγδαλιάς.                                              
(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος)

3.Συγκρότηση επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών με συμβιβασμό για το έτος 2013 για το έτος 2013.                                                   
(Εισηγητής: Δημοτικός Σύμβουλος Ράπτης Ιωάννης)

4.Συγκρότηση επιτροπής διενέργειας δημοπρασιών για την εκποίηση ή εκμίσθωση πραγμάτων για το έτος 2013.                                                  
(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Ευσταθίου Ανδρέας)

5.Συγκρότηση επιτροπών για καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για το έτος 2013.                                                   
(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Καλλιαμπέτσος Παναγιώτης)

6.Συγκρότηση επιτροπής εισαγωγής ζώων στις δημοτικές βοσκές και ελέγχου αυθαιρέτου βόσκησης για το έτος 2013 .                                                                                                                 
(Εισηγητής: Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κοκμοτός Αθανάσιος)

7.Συγκρότηση επιτροπής καταγραφής πηγών και δραστηριοτήτων που επιβαρύνουν ή εν δυνάμει δυνατόν επιβαρύνουν τον Κορινθιακό Κόλπο – Προτάσεις.                                                                                                          
(Εισηγητής: Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κοκμοτός Αθανάσιος)

8.Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. του έργου «Επεκτάσεις εσωτερικών δικτύων ύδρευσης Δ.Ε. Τολοφώνας» .                                                                        
(Εισηγητής: Δημοτικός Σύμβουλος Ζέτος Παναγιώτης)

9.Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Δωρίδος. (Εισηγήτρια: Δημοτική Σύμβουλος Σπυροπούλου Παναγιώτα)

10.΄Εγκριση εκμίσθωσης δημοτικού ακινήτου στην Τ.Κ. Μοναστηρακίου.
(Εισηγητής: Δημοτικός Σύμβουλος Ράπτης Ιωάννης)

11.Παραχώρηση χρήσης αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Γλυφάδας.                                                            
(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Καραχάλιος Δημήτριος)

12.Έκφραση γνώμης για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την μετεγκατάσταση μονάδων και ενοποίηση των μονάδων σε μία, έκτασης 52 στρεμμάτων στη θέση «Όρμος Βαθιά Λούζα», Δημοτικής Ενότητας Τολοφώνος του Δήμου Δωρίδος Ν. Φωκίδας. (Εισηγητής: Δημοτικός Σύμβουλος Γκόλφης Γεώργιος)

13.Ορισμός Εκπροσώπων του Δήμου Δωρίδος και αναπληρωτών αυτών, για τη συγκρότηση Γνωμοδοτικών Επιτροπών για θέματα αρμοδιότητας Υπολιμεναρχείου Γαλαξιδίου περί:
α) ταχύπλοων σκαφών και θαλασσίων μέσων αναψυχής                                      

β) χαρακτηρισμού πολυσύχναστων παραλιών                                             
γ) ανέλκυσης, απομάκρυνσης ή εξουδετέρωσης ναυαγίων ή πλοίων.
(Εισηγητής: Δημοτικός Σύμβουλος Χαραλάμπους Εμμανουήλ)

14.Αίτηση για ορισμό εκπροσώπου του Δήμου Δωρίδος για την υπογραφή συμβολαιογραφικής πράξης για την παράταση μίσθωσης λατομείου αδρανών υλικών στη θέση Ανάθεμα της Τ.Κ. Μαλανδρίνου.
(Εισηγητής: Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κοκμοτός Αθανάσιος)

15.Παράταση προθεσμίας για την εκτέλεση του έργου «Πλατεία Καστρακίου» .                                                                                                  
(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Καλλιαμπέτσος Παναγιώτης

 

 

Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2013

ΤΑ ΤΕΛΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ στο Δήμο Δωρίδος το οικονομικό έτος 2013


Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου καθορίστηκαν ύστερα από εισήγηση του Αντιδημάρχου Κώστα Αντωνόπουλου τα πάγια τέλη και τα τέλη ύδρευσης  σε όλα τα χωριά του Δήμου Δωρίδας για το οικονομικό έτος 2013.

Επίσης αποφασίστηκε και η μείωση των τελών κατά 50% σε πολύτεκνες οικογένειες, καθώς επίσης μείωση των τελών κατά 50% σε οικογένειες που είτε οι ίδιοι είτε μέλη της οικογένειας τους είναι Άτομα με Ειδικές Ανάγκες με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67% και τους επιβαρύνουν.

 ΠΑΓΙΟ  ΤΕΛΟΣ

Επιβάλλει ετήσιο πάγιο τέλος ύδρευσης σε όλους στους ιδιοκτήτες των υδροδοτουμένων ακινήτων του Δήμου ανά Τοπική Κοινότητα ως ακολούθως:

Για τη Δημοτική Ενότητα Ευπαλίου

 ΠΑΓΙΟ 16   ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

Για τη Δημοτική Ενότητα Βαρδουσίων :

ΠΑΓΙΟ  30 € ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ
Αλποχώρι,  Αρτοτίνα , Διχώρι,  Ζωριάνος, Κερασιά, Κριάτσι, Κροκύλιο, Τρίστενο , Υψηλό Χωριό

ΠΑΓΙΟ 40   ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ       
Κόκκινος,  Κουπάκι , Πενταγιοί , Περιβόλι        

 Για την Δημοτική Ενότητα Λιδωρικίου :

ΠΑΓΙΟ 16 € ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ
Άβορος, Βραΐλα , Καρούτες, Λευκαδίτη , Σώταινα , Αμυγδαλιά, Μαλανδρίνο ,  Λιδορίκι,  Πεντάπολη , Κάλλιο.

ΠΑΓΙΟ 30 € ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ
Δάφνος , Διακόπι , Δωρικό , Κονιάκος , Περιθιώτισσα , Στίλια, Συκιά

 
Για τη Δημοτική Ενότητα Τολοφώνος :

 ΠΑΓΙΟ  16 € ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ
Ερατεινή , Τολοφώνα , πάνορμος , Καλλιθέα ,Γλυφάδα, Τριζόνια,  Ελαία, Μηλέα

ΠΑΓΙΟ 30 € ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΚΡΙΝΗΣ

 
ΤΕΛΗ  ΥΔΡΕΥΣΗΣ

*  Για τις Τοπικές Κοινότητες και οικισμούς οι οποίοι υδρεύονται με συνεχή άντληση, ήτοι: Ευπάλιο - Μαλάματα - Μανάγουλη - Πάνορμος - Ερατεινή - Τολοφώνα - Καλλιθέας οικισμοί Αγ. Σπυρίδωνα και Αγ. Νικολάου, (πλην οικισμού Καλλιθέας) - Λιδωρίκι - Καρούτες - Λευκαδίτι - Μαλανδρίνο - οικισμός Σκαλούλα ΤΚ Πεντάπολης καθορίστηκαν  τα τέλη ύδρευσης ως εξής:

Χρονικό διάστημα από 1 η Ιανουαρίου έως 30 η Ιουνίου
1. Από 0 - 100 κυβ. 0,20 € / κ.μ.
2. Από 101-200 κυβ. 0,30 € / κ.μ.
3. Από 201 κυβ. και άνω 1,00 € / κ,μ,

Χρονικό διάστημα από 1 η Ιουλίου έως 31 η Δεκεμβρίου
1. Από 0 - 100 κυβ. 0,35 € / κ.μ.
2. Από 101-200 κυβ. 0,60 € / κ.μ.
3. Από 201 κυβ. και άνω 1,00 € / κ,μ,

 *  Για τις Τοπικές Κοινότητες και οικισμούς οι οποίοι υδρεύονται με φυσική ροή και άντληση τους καλοκαιρινούς μήνες, ήτοι: Αμυγδαλιά – Καστράκι – Μαραθιάς –- Μοναστηράκι – οικ. Σκάλωμα – οικ.Μαγούλα – Τρίκορφο – Δροσάτο – οικ. Πευκάκι – Ελαία καθορίζει τα τέλη ύδρευσης ως εξής:

Χρονικό διάστημα από 1 η Ιουνίου έως 30 η Σεπτεμβρίου
1. Από 0 - 100 κυβ. 0,30 € / κ.μ.
2. Από 101-200 κυβ. 0,60 € / κ.μ.
3. Από 201 κυβ. και άνω 2,00 € / κ,μ,

Το υπόλοιπο χρονικό διάστημα η κατανάλωση θα είναι δωρεάν

*  Για τις Τοπικές Κοινότητες και οικισμούς οι οποίοι υδρεύονται με φυσική ροή τους καλοκαιρινούς μήνες, ήτοι: Βραΐλα – Ποτιδάνεια – Παλαιοξάρι – Τείχιο – Κάμπος – Φιλοθέη – Κλήμα – οικ. Γρηγορίτικα – Σεργούλα – οικ. Παραλία Σεργούλας – Γλυφάδα – Τριζόνια - Μηλέα-Σώταινα – Άβορος – οικ. Καλλιθέας – Πεντάπολη – οικισμός Λεύκας ΤΚ Πεντάπολης καθορίζει τα τέλη ύδρευσης ως εξής:

Χρονικό διάστημα από 1 η Ιουνίου έως 30 η Σεπτεμβρίου
1. Από 0 - 100 κυβ. 0,25 € / κ.μ.
2. Από 101-200 κυβ. 0,50 € / κ.μ.
3. Από 201 κυβ. και άνω 2,00 € / κ,μ,

Το υπόλοιπο χρονικό διάστημα η κατανάλωση θα είναι δωρεάν

*  Καταλύματα (Ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, ενοικιαζόμενα δωμάτια, κλπ, νόμιμα λειτουργούντα). Εργοστάσια, Βιομηχανίες, Βιοτεχνίες και λοιπές Μεταποιητικές Επιχειρήσεις,

1. Από 0 - 1.000 κυβ. 0,35 € / κ.μ.
2. Από 1.001 κυβ. και άνω 0,45 € / κ.μ.

*  Καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καταστήματα εστίασης, εστιατόρια, καφέ, ταβέρνες κλπ)

Από 0 - 500 κυβ. 0,30 € / κ.μ.
Από 501 - 1.000 κυβ. 0,40 € / κ.μ.
Από 1001 κυβ. και άνω 0,50 € / κ.μ.

Το Τέλος αρχικής σύνδεσης παροχής: 50,00 €.

*  Το τέλος επανασύνδεσης σε 100,00 €.

*  Το τέλος προστίμου για λαθραία υδροληψία είναι το δεκαπλάσιο της αρχικής σύνδεσης, σύμφωνα με το άρθρο 15 του Κανονισμού Ύδρευσης του Δήμου Δωρίδος.

Όλα τα παραπάνω επιβαρύνονται με τον ανάλογο ΦΠΑ

 

Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013

Ο «στραβισμός» των ηγεσιών

Του  Γιάννη  Κοτόφωλου *

Τα τελευταία νέα από την Ευρώπη, δεν είναι και τα καλύτερα για την προώθηση της οικονομικής και πολιτικής ενοποίησης. Αντιθέτως, η κατάσταση δείχνει αρκετά εύθραυστη και ο πολιτικός στραβισμός των πολιτικών ηγεσιών επιβεβαιώνεται με κάθε τρόπο.

Απόδειξη ο τρόπος με τον οποίο πολιτεύεται ο Κάμερον στη Βρετανία. Για να συσπειρώσει γύρω του το πιο συντηρητικό κομμάτι των Βρετανών και την εθνικιστική πτέρυγα του κόμματος του, αμφισβητεί την Ευρώπη και βάζει σε θέση αβεβαιότητας την ίδια του τη χώρα.

Διότι, για παράδειγμα, όλοι θα θέλουν να ξέρουν εάν η οικονομία στην οποία θα επενδύσουν αύριο, θα ανήκει μετά από τέσσερα χρόνια στην Ευρωπαϊκή Ένωση και θα απολαμβάνει τα προνόμια της κοινής αγοράς.

Ο τζογαδόρος κ. Κάμερον και η περιπέτεια ενός δημοψηφίσματος, υπέρ ή κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκ μέρους των Βρετανών, είναι ένα από αυτά τα άσχημα νέα, τα οποία καταδεικνύουν ότι δεν καθορίζουν πλέον τις τύχες της Ευρώπης οραματιστές, ηγέτες μεγάλου πολιτικού διαμετρήματος.

Ο Κάμερον όχι μόνο δεν μπορεί να αντιληφθεί την Ευρώπη ως ιστορική πολιτική διεργασία, νέα σύνορα και νέο γεωοικονομικό ρόλο, αλλά δεν μπορεί να δει πολιτικά ούτε την προοπτική της δικής του της χώρας. Ίσως να διακρίνει μόνο τα πρόσκαιρα μικροκομματικά του κέρδη…

Η Βρετανία ωστόσο είναι μία μεγάλη ευρωπαϊκή δύναμη. Και συνεπώς, θα είναι εξαιρετικά ωφέλιμο να παραμείνει στην Ε.Ε. Διότι η Ευρώπη χρειάζεται να είναι ενωμένη και ως αγορά και ως πολιτική και ως άμυνα. Εκτός από ενωμένη ως οικονομία και νόμισμα, πράγμα που δεν αφορά (ευτυχώς όπως ήρθαν οι εξελίξεις) τους Βρετανούς. Αλλά, και εάν αλλιώς στο τέλος αποβούν τα γεγονότα, δεν θα καταστραφούμε κιόλας.

Εκείνο που πρέπει να μας στενοχωρεί περισσότερο, στη βάση όλων όσων προαναφέραμε, είναι ότι προτεραιότητα των Ευρωπαίων πολιτικών αποτελεί ακόμη το κομματικό τους ή το στενά εθνικό τους συμφέρον. 

Αυτό, όμως, δεν μπορεί να λέγεται ενωμένη Ευρώπη, ούτε έχει έτσι προοπτική και μέλλον. Αντί για αλληλεγγύη ο ανταγωνισμός και αντί για σύγκλιση και άμβλυνση των αντιθέσεων η απόκλιση και ο ηγεμονισμός. Απόδειξη η επιβολή του Ολλανδού υπουργού Οικονομικού κ. Ντέισελμπλουμ στη θέση του Γιούνκερ, ως επικεφαλής του Eurogroup. Έργο της κ. Μέρκελ βεβαίως.

Αυτό είναι το δεύτερο κακό νέο. Διότι πρόκειται για έναν άνθρωπο πολιτικά άπειρο, κυρίως όσον αφορά τα θέματα της Ευρώπης και μάλιστα στην πιο κρίσιμη καμπή της, κυριολεκτικά έναν πολιτικό γερμανικής κοπής και ταμειολογιστικής αντίληψης.

Που είναι εκείνο το πολιτικό ανάστημα του Γιούνκερ, η μεγάλη του εμπειρία, η έκφραση της συλλογικής ευρωπαϊκής συνείδησης και το χάρισμα να γεφυρώνει δημιουργικά θέσεις μεταξύ Βορείων και Νοτίων;

Όλα αυτά δεν βοηθούν στην κοινή ευρωπαϊκή  υπόθεση, στην προτεραιότητα να ξεπεράσουμε την βαθειά οικονομική κρίση, στην επιτάχυνση των διαδικασιών της ενοποίησης σε όλα τα επίπεδα. Στην τραπεζική ένωση, την δημοσιονομική ένωση, την πολιτική ένωση κ.ο.κ., πολιτικές κραυγαλέα επείγουσες για την ολοκλήρωση της νομισματικής ένωσης και την οικονομική σταθερότητα της Ευρώπης, που αποτελεί με τη σειρά της βασική προϋπόθεση για την ανάκαμψη, την ανάπτυξη και την συναίνεση  των κοινωνιών.   

 * Ο Γιάννης Κοτόφωλος είναι δημοσιογράφος στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ , με καταγωγή από την Δωρίδα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΩΡΙΔΑΣ στο αυριανό Περιφερειακό Συμβούλιο

Έξι σημαντικά θέματα που αφορούν την Δωρίδα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων η ημερήσια διάταξη του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδος που θα συνεδριάσει  αύριο Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013 στη Λαμία.

Συγκεκριμένα τα θέματα αυτά είναι τα εξής :

1.Παράταση προθεσμίας περαιώσεως της μελέτης με τίτλο «Τοπογραφικές εργασίες αναδασμού πεδιάδος Μόρνου».
Εισηγητής: Ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Φωκίδας Γκούλτας Δημήτριος.

2. Οριστική Παραλαβή της μελέτης : «Γεωτεχνικές έρευνες για την ολοκλήρωση μελετών της Ε.Ο. Άμφισσα – Λιδωρίκι στο τμήμα Μαλανδρίνο – Λιδωρίκι». Αναδόχου: « Χόνδρος Σταύρος & Συνεργάτες Ε.Ε.».
Εισηγητής: Ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Σ.Ε.
Πα π α ν α σ τ α σ ί ο υ Αναστάσιος.

3. Έγκριση της υ π ο κ α τ ά σ τ α σ η ς του Γεωργίου Μεταξά, της
σύμπραξης : «Α.Δ.Κ. Αρώνης– Δρέττας – Καρλαύτης» - «Ανδρέας Θ. Καραβασίλης – Γεώργιος Μ. Τσιακούμης & ΣΙΑ Ο.Ε.» - «Γεώργιος Μεταξάς» - «Ιωάννης Παντέκης» που είναι συνανάδοχοι της μελέτης: «Ολοκλήρωση μελετών της Ε.Ο. Άμφισσα – Λιδωρίκι στο τμήμα Μαλανδρίνο – Λιδωρίκι». Εισηγητής: Ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Σ.Ε.  Παπαναστασίου Αναστάσιος.

4. Παραλαβή: Α). Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων της Μελέτης με τίτλο: «Μελέτη αποχέτευσης και επεξεργασίας λυμάτων οικισμών περιοχής Μόρνου Δ. Λιδορικίου» . Β).Την παραλαβή του Γ Σταδίου της “Μελέτη αποχέτευσης και επεξεργασίας λυμάτων οικισμών περιοχής Μόρνου Δ. Λιδορικίου» .
Εισηγητής: Η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Φωκίδας Πολυζώη Ελένη.

5. Α) Έγκριση του 2ου Συγκριτικού Πίνακα Β) Την παράταση προθεσμίας της μελέτης : «Οριστική Μελέτη και ΜΠΕ της οδού Ερατεινής – ΕΟ Άμφισσας – Λιδορικίου».
Εισηγητής: O Προϊστάμενος της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Φωκίδας  Φωτόπουλος Απόστολος.

6. Παράταση προθεσμιών Προγραμματικών Συμβάσεων για εκτέλεση έργων στους Δήμους Δελφών και Δωρίδας. Εισηγητής: Η Αντιπεριφερειάρχης Γαζή Παναγιώτα.

Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013

Σύρραξη με τρείς τραυματίες αλλοδαπούς την Κυριακή στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Γενική σύρραξη μεταξύ κρατουμένων στις φυλακές Μαλανδρίνου είχαμε την Κυριακή με αποτέλεσμα  τρείς απ΄ αυτούς να τραυματισθούν σοβαρά και να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο Άμφισσας.  

Συγκεκριμένα  την Κυριακή  το πρωί, στις φυλακές Μαλανδρίνου συνεπλάκησαν μεταξύ τους άγνωστος αριθμός κρατουμένων, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο υπήκοοι Αλγερίας, ηλικίας 43 και 23 ετών, καθώς και ένας 27χρονος Παλαιστίνιος.

Οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας, προκειμένου να τους παρασχεθεί ιατρική φροντίδα. Μετά την παροχή πρώτων βοηθειών, οι δύο υπήκοοι Αλγερίας επέστρεψαν στις φυλακές Μαλανδρίνου, ενώ ο 27χρονος Παλαιστίνιος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου παραμένει φρουρούμενος για νοσηλεία.

Από τον χώρο του επεισοδίου, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (1) σιδερένιο αυτοσχέδιο αιχμηρό αντικείμενο, συνολικού μήκους (30) εκατοστών.

Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Λιδορικίου και την Αστυνομική Διεύθυνση Φωκίδας, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα η συμπλοκή.

Οι δημοτικοί υπάλληλοι που θα ασκούν γραμματειακή υποστήριξη στις κοινότητες

Με απόφαση του Δημάρχου Δωρίδας Γιώργου Καπεντζώνη ορίσθηκαν οι δημοτικοί υπάλληλοι  που θα ασκούν γραμματειακή υποστήριξη στα συμβούλια δημοτικών κοινοτήτων και τοπικών κοινοτήτων καθώς και στους εκπροσώπους τοπικών κοινοτήτων του Δήμου, ως εξής:

ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

 Δ.Ε.ΤΟΛΟΦΩΝΟΣ

1) Στην Τ.Κ. Ερατεινής τη Λύτρα Χρυσάνθη , υπάλληλο ΠΕ
2) Στην Τ.Κ. Τολοφώνος την κ. Τσόκα Γεωργία , υπάλληλο ΤΕ
3) Στην Τ.Κ. Μηλέας την κ. Τσόκα Γεωργία , υπάλληλο ΤΕ
4) Στην Τ.Κ. Μακρινής την κ. Τσόκα Γεωργία , υπάλληλο ΤΕ
5) Στην Τ.Κ. Πανόρμου την κ. Λύτρα Χρυσάνθη, υπάλληλο ΠΕ
6) Στην Τ.Κ. Καλλιθέας τον κ. Ζωητό Αθανάσιο , υπάλληλο ΔΕ1
7) Στην Τ.Κ. Γλυφάδας την κ. Δούκα Θεοδώρα , υπάλληλο ΔΕ1
8) Στην Τ.Κ. Τριζονίων την κ. Δούκα Θεοδώρα , υπάλληλο ΔΕ1
9) Στην Τ.Κ. Ελαίας τον κ. Αθανάσιο Ζωητό , υπάλληλο ΔΕ1

 Δ.Ε. ΛΙΔΩΡΙΚΙΟΥ

1) Στην Τ.Κ.Λιδωρικίου τονκ. Τσώνο Θεόδωρο , υπάλληλο ΠΕ
2) Στην Τ.Κ. Διακοπίου τον κ. Γεώργιο Κελαϊδώνη , υπάλληλο ΔΕ1
3) Στην Τ.Κ. Πενταπόλεως τον κ. Μπάκα Ευθύμιο, υπάλληλο ΤΕ
4) Στην Τ.Κ. Μαλανδρίνου τον κ. Σταθόπουλο Ιωάννη , υπάλληλο ΔΕ1
5) Στην Τ.Κ. Αμυγδαλιάς τον κ. Κοκμοτό Δημήτριο , υπάλληλο ΔΕ1
6) Στην Τ.Κ. Σωταίνης τον κ Κοκμοτό Δημήτριο , υπάλληλο ΔΕ1
7) Στην Τ.Κ. Βραΐλας τον κ. Κοκμοτό Δημήτριο , υπάλληλο ΔΕ1
8) Στην Τ.Κ. Δάφνου τον κ. Τσώνο Θεόδωρο , υπάλληλο ΠΕ
9) Στην Τ.Κ. Κονιάκου τον κ. Τσώνο Θεόδωρο , υπάλληλο ΠΕ
10) Στην Τ.Κ. Λευκαδιτίου τον κ. Τσώνο Θεόδωρο , υπάλληλο ΠΕ
11) Στην Τ.Κ. Καρουτών τον κ. Μπάκα Ευθύμιο , υπάλληλο ΤΕ
12) Στην Τ.Κ. Περιθεώτισας τον κ. Μπάκα Ευθύμιο , υπάλληλο ΤΕ
13) Στην Τ.Κ. Στίλιας τον κ. Μπάκα Ευθύμιο , υπάλληλο ΤΕ
14) Στην Τ.Κ. Αβόρου, τον κ. Σταθόπουλο Ιωάννη , υπάλληλο ΔΕ1
15) Στην Τ.Κ. Δωρικού , τον κ. Σταθόπουλο Ιωάννη, υπάλληλο ΔΕ1
16) Στην Τ.Κ. Συκέας , τον κ. Κελαηδώνη Γεώργιο, υπάλληλο ΔΕ1
17) Στην Τ.Κ. Καλλίου , τον κ. Κελαηδώνη Γεώργιο , υπάλληλο ΔΕ

 Δ.Ε. ΒΑΡΔΟΥΣΙΩΝ

1) Στην Τ.Κ. Ψηλού Χωριού την κ. Νικολέττου Φωτεινή ,υπάλληλο ΔΕ-1
2) Στην Τ.Κ. Τρίστενου την κ. Νικολέττου Φωτεινή , υπάλληλο ΔΕ-1
3) Στην Τ.Κ. Διχωρίου την κ. Νικολέττου Φωτεινή , υπάλληλο ΔΕ-1
4) Στην Τ.Κ. Πενταγιούς την κ. Νικολέτου Φωτεινή, υπάλληλο ΔΕ-1
5) Στην Τ.Κ. Κερασιάς την κ. Νικολέττου Φωτεινή , υπάλληλο ΔΕ-1
6) Στην Τ.Κ. Αρτοτίνας τον κ. Λύρη Δήμο , υπάλληλο ΔΕ-1
7) Στην Τ.Κ. Ζοριάνου τον κ. Ιωάννη Ανδρεόπουλο , υπάλληλο ΔΕ-1
8) Στην Τ.Κ. Αλποχωρίου τον κ. Ιωάννη Ανδρεόπουλο, υπάλληλο ΔΕ-1
9) Στην Τ.Κ. Κουπακίου τον κ. Ιωάννη Ανδρεόπουλο , υπάλληλο ΔΕ1
10) Στην Τ.Κ. Περιβολίου , τον κ. Ιωάννη Ανδρεόπουλο , υπάλληλο ΔΕ1
11) Στην Τ.Κ. Κριατσίου, τον κ. Λύρη Δήμο , υπάλληλο ΔΕ1
12) Στην Τ.Κ. Κοκκίνου , τον κ. Λύρη Δήμο , υπάλληλο ΔΕ1
13) Στην Τ.Κ. Κροκυλείου, τον κ. Λύρη Δήμο , υπάλληλο ΔΕ1

 
Δ.Ε. ΕΥΠΑΛΙΟΥ

1) Στην Τ.Κ. Ευπαλίου την κ. Πενταγιώτη Παναγιώτα , υπάλληλο ΔΕ1
2) Στην Τ.Κ. Καστρακίου την κ. Ζωητάκη Πηνελόπη, υπάλληλο ΔΕ1
3) Στην Τ.Κ. Κλήματος τον κ. Λάμπο Παναγιώτη , υπάλληλο ΠΕ1
4) Στην Τ.Κ. Μαλαμάτων τον κ. Γιαννόπουλο Δημήτριο, υπάλληλο ΔΕ1
5) Στην Τ.Κ. Μανάγουλης την κ. Καραδήμα Ελένη , υπάλληλο ΔΕ1
6) Στην Τ.Κ. Μαραθιά τον κ. Φλώρο Κων/νο υπάλληλο ΔΕ1
7) Στην Τ.Κ. Μοναστηρακίου τον κ. Μόραλη Θεόδωρο , υπάλληλο ΔΕ1
8) Στην Τ.Κ. Ποτιδανείας την κ. Μηλιώνη Παρθενία υπάλληλο ΔΕ1
9) Στην Τ.Κ. Σεργούλας την κ. Μπαουστάνου Ιωάννα υπάλληλο ΔΕ1
10) Στην Τ.Κ. Τρικόρφου την κ. Μπομποτά Βασιλική υπάλληλο ΔΕ1
11) Στην Τ.Κ. Φιλοθέης την κ. Πανουργιά Σπυριδούλα υπάλληλο ΔΕ1
12) Στην Τ.Κ. Δροσάτου την κ. Καραδήμα Ελένη, υπάλληλο ΔΕ1
13) Στην Τ.Κ. Τειχίου την κ. Μηλιώνη Παρθενία, υπάλληλο ΔΕ1
14) Στην Τ.Κ. Παλαιοξαρίου τον κ. Μόραλη Θεόδωρο υπάλληλο ΔΕ1
15) Στην Τ.Κ. Πύργου την κ. Πανουργιά Σπυριδούλα υπάλληλο ΔΕ1
16) Στην Τ. Κ. Κάμπου την κ. Μπομποτά Βασιλική, υπάλληλο ΔΕ1